چهطور از امنیت یک نرم افزار پرداخت مطمئن گردیده و به آن اعتماد کنیم؟
چه طور از امنیت یک برنامه پرداخت مطمئن گردیده و به آن اعتماد کنیم؟
هنگامی طراحی اپلیکیشن کلام از اپهای تلفن همراه میگردد شاید اولین فکری که به ذهن ما رسد دعوا امنیت داده ها و محافظت اطراف محرمانه باشد؛ مخصوصا هنگامی بخواهیم یک نرم افزار پرداخت را نصب و به کارگیری کنیم.
به نقل از ایسنا، بنابراعلام یار کارت، امنیت داده ها درین برنامهها امری بسیار اساسی و حیاتی میباشد که برای خودداری از سوءبه کارگیری و دسترسی سایر افراد به داده ها کارت بانکی می بایست دقت ویژهای به آن فرمایید.
ولی سوالی که ممکن میباشد برایتان پیش بیاید این میباشد که برای اطمینان از امنیت اپهای پرداخت چه فاکتورهای را می بایست در حیث بگیریم تا بتوانیم به آن اعتماد کرده، کارتهای بانکی خویش را در آن اضافه و انتقال وجه و پرداختهای خویش مانند پرداخت قبض آب، برق، گاز و ... را با به کار گیری از آن انجام دهیم؟
به دنبال به همه این پرسشها جواب خوا هیم اعطا کرد. با ما یار و همدم باشید.
برای اطمینان از امنیت نرمافزارهای پرداخت باید به ۴ فاکتور اساسی اعتنا نمائید که عبارتند از:
۱. آشنایی پیشینه نرم افزار
۲. شرایط نرم افزار در استورهای دارای اعتبار
۳. تبلیغات در فضاهایی که نیاز به جواز دارا هستند
۴. خزانههای طرف قرارداد
۱. آشنایی پیشینه اپ
برای اطمینان و تدبیر از امنیت نرمافزار پرداخت، بد وجود ندارد که در رابطه پیشینه آن تحقیق کرده و آن را بشناسیم. برنامههای پرداخت دارای اعتبار معمولا زیرلحاظ یکی خزانههای مرزو بوم می باشند که خویش خزانه مربوطه نیز پایینلحاظ خزانه مرکزی فعالیت می کند.
مثلا برنامه یار کارت پایین حیث خزانه آینده، اپ آپ پایین حیث خزانه کشاورزی، نرمافزار تاپ پایین لحاظ خزانه پارسیان و نرم افزار سکه وابسته به خزانه ملت میباشد.
همه این نرمافزارهای پرداخت ایمن و عظیم وابسته به کمپانیهای PSP (ارائهدهنده سرویس ها پرداخت) یا این که کمپانیهای پرداختهمپا میباشند.
از جمله صاحب و مالک برنامه یار و همدم کارت، کمپانی «تجارت الکترونیک رابطه فردا» بوده که جزو موسسات پرداخت همدم مجاز به انجام عمل در کانال شاپرک میباشد و برنامه آپ وابسته به کمپانی «سهل و آسان پرداخت پرشین» بوده که یک کمپانی PSP میباشد.
۲. حالت نرمافزار در استورها
به صورت معمول، نرمافزارهای قانونی و دارای اعتبار تعداد دانلود و نصب متعددی در استورها دارا هستند و ایده ها متعددی در رابطه آنان نوشته میشود. این اپها معمولا یکسری میلیون دانلود و نصب داراهستند از جمله اپ یاور کارت در کافه بازار که استور قانونی کشورمان میباشد ۲ میلیون نصب فعال و بیش تر از ۵ میلیون نصب فعال در گوگلپلی داراست.
بعضا از نرم افزار های کوچک از اسم مارک برنامه های گسترده سوءاستفاده کرده و از این روش مبادرت به کلاه برداریهای اینترنتی و خریدن داده ها بانکی اشخاص مینمایند
۳. تبلیغات در فضاهایی که نیاز به جواز دارا هستند
تبلیغات در فضاهای قانونی میهن معمولا ذیل تحلیل نهاد های رسمی انجام میگردد و صرفا کمپانیهایی میتوانند دراین فضاها تبلیغ نمایند که جواز داشته باشند.
بدین ترتیب، علاوه بر ۲ فاکتوری که تا قبل از این بیان شد، در حالتی که که یک اپ پرداخت در یک فضای قانونی میهن تبلیغ گردیده باشد میقدرت به آن اعتماد کرد؛ مانند بیلبوردهای تبلیغاتی.
برای تکثیر بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر قطعا می بایست از تعدادی نهاد قانونی جواز گرفت. پس اپلیکیشنی که برای تبلیغات از این بیلبوردها به کارگیری نموده باشد، تایید گردیده و دارای اعتبار میباشد. مانند بنرهای تبلیغاتی اپ یاور کارت، آپ، تاپ، ۷۸۰ و ... مو جود در سطح شهرهای متعدد مملکت.
۴. خزانههای طرف قرارداد
اپهای پرداخت دارای اعتبار معمولا با اکثر خزانههای مطرح میهن همیاری داشته و خدمت کارت به کارت را از آنان اخذ مینمایند. برای این مراد، امنیت این برنامهها بارها بوسیله این خزانهها گزینه نظارت قرار میگیرد.
در واقع هر بانکی پیش از ارائه خدمت انتقال وجه به نرمافزارهای پرداخت یکبار امنیت آن را کاملا محاسبه مینماید.
اما علاوه بر کارت به کارت، انجام بقیه شغل های روزانه مانند خرید شارژ و بسته وب، پرداخت قبوض گوناگون، استعلام موجودی اکانت بانکی و ... نیز در اکثر اپهای پرداخت به عنوان مثال یاروهمدم کارت قابلیت پذیر میباشد.
مثلا اپ همدم کارت طرف قرارداد با ۳۰ خزانه مملکت، تاپ ۲۷ خزانه، نرمافزار سکه ۲۸ خزانه و ۷۲۴ تعداد ۲۴ خزانه میباشد.