X
تبليغات

تصویر ثابت

نحوه فرایند پیاده سازی اپلیکیشن
loading...
YourAds Here YourAds Here

مرجع مقالات طراحي اپليكيشن تخصصی

بازدید : 81
سه شنبه 7 بهمن 1399 زمان : 14:39


وظیفه اساسی نرم افزار ها چه است؟
اپ ها برای طراحی اپلیکیشن آنکه نیازهای مارا بتوانند رفع نمایند ساخته خواهند شد، در واقع وظیفه مهم این نرم افزار ها استعمال از منابع دشوار افزاری برای پیشبرد و ارائه هدف ها قابل انعطاف افزاری در سوی سهولت انجام یک فعالیت می باشد.
به صورت خلاصه:
اپلیکیشن نویس های اپ برای ساخت نیاز یا این که جواب به یک نیاز، با ادغام منابع مشقت بار افزاری و قابل انعطاف افزاری، برنامه های متنوع و خلاقانه ای ساخت‌و‌ساز و آن را ارائه می‌نمایند و در قبال آن پولی شایان توجه به دست میاورند.



پباده سازی نرم‌افزار و فرایند آن چه می‌باشد؟
در مجموع به کل قدم هایی که برای کدنویسی، پباده سازی گرافیکی، آزمایش و کپی از یک نرم افزار انجام می‌گردد، پباده سازی برنامه میگویند. این پباده سازی در مجموع کاری بسیار تخصصی و بعضی وقتها دشوار می‌باشد مخصوصا در‌حالتی که قرار باشد برای سیستم برهان های متعدد ارائه شود.





مطالعه مقاله‌ها تحت در حوزه یادگرفتن لهجه اپ نویسی اپ اندروید به شما عزیزان سفارش می‌گردد:

معرفی ۵ لهجه برتر اپلیکیشن نویسی اندروید

جدیدترین طریق یادگیری لهجه نرم‌افزار نویسی جاوا اندروید





فرایند پباده سازی نرم‌افزار
فرآیند پباده سازی نرم‌افزار
پباده سازی برنامه در مجموع از ۸ قدم مهم تشکیل‌شده میباشد، که ولی اکثری از این فرآیند جزلاینفک پباده سازی، ساخت‌و‌ساز و ارائه هر کالا یا این که خدماتی در بازار مالامال رقابت مدرن میباشد.

گام نخستین: آشنایی نیاز
در صدر شما بایستی بتوانید یک تصویر کلی از نیاز یا این که مشکلی که قادر است بوسیله ایده شما در قالب اپلیکیشن مرتفع گردد، داشته باشید. اپ شما بایستی بتواند این نیاز را توام با کاهش هزینه، دوران و … برای استفاده کننده انجام دهد و بازدهی بالایی داشته باشد.



گام دوم: جامعه غرض
بجای اینکه کوشش نمایید تور خویش را در اقیانوس پهن نمایید، وارد یک برکه گردید و مجموع ماهی ها را شکار نمایید. داشتن جامعه غرض معین، شایسته ترین روش برای بالا بردن بازدهی و به کارگیری از اپ شما می باشد. در‌این گام می بایست بدانید جامعه غرض شما دارنده چه جنسیتی میباشد، چه زمان سنی داشته و اساسی خیس از تمامی از چه پلتفرمی برای رفع نیاز خودش بیشتر به کار گیری می‌نماید.
نکته: در صورتی استفاده کننده شما ممکن میباشد از چندین پلتفرم و یا این که سیستم ادله برای همگام سازی اپلیکیشن شدما به کارگیری نماید، بایستی این آیتم را نیز مدنظر داشته باشید.



گام سوم: سبک کسب درامد
نرم‌افزار شما برچه مبنا قرار میباشد منفعت آفرینی نماید؟ فعلا تعدادی سبک متعدد برای منفعت آفرینی از روش نرم‌افزار های کاربردی وجود داراست:
نرم‌افزار های مبلغی
برنامه های مجانی با پرداخت باطن طرحی
نرم افزار های تبلیغاتی
نرم افزار ها با حق دانلود

برای گزینش هر مورد ازین سبک های کسب درامد، اعتنا به جامعه غرض اهمیت بالایی داشته و غیروابسته از آن شما بایستی به مسائل مالی اعم از بسط، بازاریابی، تبلیغات و نشر نیز اهمیت بدهید.



گام چهارم: نرم‌افزار را پباده سازی نمائید
در قدم چهارم شما می بایست در غایت دست به عمل گردیده و ایده خویش را از صفحه خارچ نمایید، برای پباده سازی اپ شما دو منش مهم دارید:

ـ برون سپاری پباده سازی به شرکت ها گوناگون
ـ یادگیری پباده سازی نرم افزار

به شما سفارش میکنم، در شرایطی‌که می خواهید کاری دور از شوخی و اساسی انجام دهید و پباده سازی اپ برای شما از اهمیت بالایی شامل است، فراگیری نرم‌افزار نویسی نرم‌افزار را در نرم‌افزار خویش قرار داده و بعد با همیاری با مجموعه های زبده، آنچه مدنظر دارید را کاملا پیاده سازی فرمایید.



گام پنجم: توسعه و گسترش مثال اول
بعد از پباده سازی اپ، وقت آن رسیده که یک مثال نخستین از نرم افزار خویش را بسط دهید.
ولی اینکار چرا واجب میباشد؟
بسط مثال اول اساسا تبدیل ایده شما به نرم‌افزار با امکان های مبنا ای آن میباشد. با این عمل شما می توانید خریداران را برای خرید ایده شما مجاب کرده و پروسه بازاریابی و جذب سرمایه را تسهیل فرمائید و از طرفی ایده خویش را نیز افشا نکنید.

نکته: فارغ از ارائه ورژن اول، باگ ها و اشتباهات فنی به دیده نمی آید، اشتباهات امنیتی که جز طلاق ناپذیر طرح های نو میباشد از حیث مخفی بوده و جذب سرمایه و ثبت در بازار لبریز رقابت نرم‌افزار عمل بسیار مشقت خواهد بود.



پباده سازی نرم‌افزار اندروید


گام ششم: چک و چک
ارزیابی نرم افزار هایی که در حوزه شما عمل می‌نمایند او‌لین گام و در‌پی پیش گویی مراحل بازار و تلاش نرم‌افزار شما در رفع نیاز بازار نقشه رویکرد شمارا به صورت قابل توجهی برای شما پر‌نور می‌سازد.
استعمال از ابزارهای نظارت مثل Flurry، localytics، preemptive و به‌دنبال چنانچه تارنما دارید بررسی مخاطبان با ابزار googleanalytics به شما سفارش میگردد.

گام هفتم: Beta testing
آزمایش بتا در واقع او‌لین زمان برای شماست تا از جامعه مقصود خویش برخورد بگیرید.
با این طرز شما خیر تنهای میتوانید ریسک اپلیکیشن خویش را کاهش دهید بلکه احتمال چشم شدن خویش را در مارکت های برنامه مانند نرم افزار استور به صورت قابل توجی میتوانید ارتقا دهید.

پیش از آزمایش بتا چندین نکته حائض اهمیت را در حیث بگیرید:

بتا تسترها را شناسایی فرمائید؛ پژوهش ها بازار و فهم و شعور صحیح از جامعه غرض، نظارت بازار فرآیند بتا تستینگ را به صورت قابل مراعات ای برای شما آسوده می‌نماید.

اشتباهات را حذف نمایید؛ نرم افزار شما بایستی در پلتفرم های متعدد به شکلی سرازیر اجرا گردد و باگ خاصی ساخت نکند. آزمایش آلفا به شما امداد می‌نماید بیشترین خطاها و باگ ها را حذف فرمایید.

برخورد بگیرید؛ اصولا غرض از آزمایش بتا برخورد به دست آوردن از یوزرها مقصود می باشد، با بررسی صحیح این بازخوردها شما میتوانید مشکلات جزئی را حذف و رابط و تجربه کاربری اپلیکیشن خویش را بهبود ببخشید.



گام هشتم: دیباگ و تکثیر نرم افزار
در بالا کارایی فرمائید معیارهای ورودی خویش را بسنجید، قیف فروش و بازاریابی خویش را قدم به قدم ارزیابی کرده و اخلاق و رفتار یوزرها را به صورت ویژه نظارت نمائید و با اعتنا به بازخوردها، اپ خویش را تصحیح فرمایید.
بعداز طی روند فوق شما میتوانید اپلیکیشن خویش را افزایش و در غایت نشر دهید.
نکته: اعتنا داشته باشید که تکثیر نرم‌افزار آخر رویه وجود ندارد، بلکه شما می بایست بتوانید با آپ تو دیت های ماهانه تجربه کاربری خویش را دائما بهبود ببخشید تا بتوانید در مارکت خویش را پیشتاز فرمایید.


عده بندی
همانگونه که مطالعه فرمودید، پباده سازی نرم افزار یک عمل تیمی، بزرگ، ظریف و اما بسیار اساسی میباشد که قادر است شمارا در اجرایی کردن ایده هایتان یاری دهد.
از آنجایی که اکثر اوقات شرکت ها پباده سازی نرم افزار بضاعت و توان اجرای ظریف ایده های شما‌را ندارند به شما سفارش میکنیم در صورتی آینده پروژه و اجرای ظریف آن برای شما اهمیت بالایی دارااست، خودتان دست به فعالیت گردیده و مبانی نرم‌افزار نویسی جاوا اندروید را به صورت عملی و کاربردی بیاموزید.

برچسب ها طراحی اپلیکیشن ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 189
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 100
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 167
  • بازدید ماه : 583
  • بازدید سال : 1568
  • بازدید کلی : 7335
  • کدهای اختصاصی