نرمافزار هایی که با ری اکت نیتیو مندرج اند
Flutter
فلاتر
این طراحی اپلیکیشن فریمورک کراس پلتفرم هم مثل React Native قابلیت و امکان ایجاد نرم افزارهای ios و اندروید را فقط با یکبار کد زنی، داراست. Flutter به طور کامل بدونپول و open source میباشد و برای نرم افزار نویسی گوشی دراین فریمورک نیاز میباشد که به گویش Dart اشراف داشته باشید.
کمپانی گوگل این فریمورک را بسط داده میباشد. همینطور کوشش(performance) اپهایی که با این فریمورک نوشته می گردند خیلی در حدود کارایی نرم افزارهایی میباشد که با لهجههای Native درج شدهاند. از کمپانیهایی که از این فریمورک به کار گیری کردهاند میتوان بهGoogle, Alibaba, Groupon اشاره نمود.
نرمافزار هایی که با فلاتر مندرج اند
Xamarin
شایسته ترین لهجه های نرمافزار نویسی تلفن همراه- زامارین
این فریمورک open source در سال 2011 کردار شد. در بنا شده در لیست فریمورکهای کراس پلتفرم برای تولید نرم افزار های گوشی، Xamarin پیشکسوت به حساب میآید!
زامارین تا ۵ سال آنگاه که هدایت و بسط آن را ماکروسافت به عهده بگیرد پیشرفت چندانی نداشت ولی این ایام دارنده جامعهای از بسط دهندگان به بزرگی ۶۰ هزار نرمافزار نویس میباشد.
برای تایپ کردن نرم افزار گوشی با یاری فریمورک زامارین، بایستی به لهجه نرمافزار نویسی c# و اطراف .Net احاطه کافی داشته باشید. از کمپانیهایی که از این فریمورک به کار گیری کردهاند میتوان Storyo, MRW, OLO اشاره نمود.
اپ هایی که با گویش نرمافزار نویسی زامارین تشکیل شده اند
درپی با یاری گوگل ترندز به آنالیز معیار سرچ این کلمات در ۱۲ ماه پیشین می پردازیم. با مقداری ارفاق میتوان این نتیجه ها را با نیاز بازار، همسو دانست. پس برای تعیین یکی این فریمورکها مطلقا این نتیجه ها را حیث فرمائید:
xamarin vs flutter vs reactnative
شایسته ترین گویش های نرمافزار نویسی گوشی( Android Native )
شایسته ترین گویش های نرم افزار نویسی گوشی( Android Native )
با یاری این لهجه های نرم افزار نویسی، می توانید نرم افزار های موبایلی ساختوساز فرمایید که تنها در سیستمدلیل اندروید انجام میشوند. مزیتی کهاین نرم افزارها نسبت به نرم افزارهای کراس پلتفرم دارا هستند، سرعت بالای آنان و performance بهترشان میباشد.
خبر خوش اینکه برای گزینش شایسته ترین لهجه های نرمافزار نویسی تلفن همراه که زیر سیستمادله اندروید اعمال می شوند، دست شما بازتر میباشد. به دنبال به معرفی پر اسم و رسمترین لهجهها و فریمورکهای این حوزه میپردازم:
Java
شایسته ترین لهجه های نرم افزار نویسی تلفن همراه-جاوا
بایقین باسابقهترین و آبرومندترین لهجه اپ نویسی برای بسط نرم افزار های اندروید، جاوا میباشد که از پشتیبانی مجموع قد گوگل منفعتمی برد. لهجه نرم افزار نویسی جاوا در سال ۱۹۹۵ ساختوساز شد و از آن سال تا به همین امروز نرم افزارهای متعددی با امداد این لهجه مندرجاند. در واقع جاوا زبانی میباشد که آزمون خودش را در نرم افزار نویسی تلفن همراه پس داده میباشد.( هر یک سری در ناحیههای دیگر هم حرفی برای بیان کردن دارااست)
قابل ذکر میباشد برای بسط نرم افزارهای تلفن همراه با امداد جاوا بایستی در بستر اندروید استدیو کد بزنید. عکس پایین نمایی از فضا اندروید استدیو را علامت میدهد.
با همگی اینها در شرایطی که در نرمافزار نویسی مبتدی می باشید، به هیچ وجه توصیه نمی کنم که با جاوا استارت فرمایید! در کنار تک تک مزایایی که داراست، لهجه راحتی به شمار نمیآید. چه بسا مفاهیم خیلی بغرنجای را پوشش داده میباشد.
Kotlin
شایسته ترین گویش های اپ نویسی گوشی- کاتلین
در حالتی که در موضوع اپلیکیشن نویسی اندروید مبتدی می باشید، کاتلین را به شما پیشنهاد میکنم. این گویش سازش متعددی با جاوا داراست. به همین خیال و خاطر قادر است در سکو دوم لیست لهجه های قانونی اپ نویسی اندروید قرار بگیرد( با اینکه بسیار برنا و جدید نفس میباشد). اما یادگیری آن به نسبت جاوا به مراتب شلخیس میباشد.
