X
تبليغات

تصویر ثابت

5 نکته طلایی برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای
loading...
YourAds Here YourAds Here

مرجع مقالات طراحي اپليكيشن تخصصی

بازدید : 55
سه شنبه 4 آذر 1399 زمان : 10:00

5 نکته طلایی برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای


در طراحی اپلیکیشن دنیای امروز و با دقت به رونق ارائه سرویس ها الکترونیکی به وسیله ارگانهای دولتی و شرکتهای و شرکت ها سری به عموم و تجربه راحتی عمل های روزانه با به کار گیری از وب ، اپ های متفاوت اهمیت و کاربرد خویش را به همگی اثبات کرده اند و به طور تقریب میتوان اظهار‌کرد فارغ از اپ، بخش اعظمی از شغل های روزانه عموم با نقص‌ مواجه می شود؛ به جرعت می قدرت اظهار‌کرد در الان ایجاد و پباده سازی اپ به گرفتاری ای جدید برای کارشناسان حوزه ی دیجیتال، تبدیل شده‌است تا آنجا که بخش اعظمی از شرکتهای توسعه و گسترش دهنده ی نرم‌افزار ممکن میباشد در سال بیشتراز بیست تا سی نرم‌افزار به بازار عرضه نمایند.

پیرو تاکید اهمیت پباده سازی نرم افزار بایستی بدین نکته نیز اشاره نمود که اکثر گجت های هوشمند دیگری هم که امروزه ساخت می‌شوند برای در اختیار گرفتن بهتر به وسیله استفاده کننده به نرم افزار مستلزم می‌باشند.همین دستور پباده سازی نرم افزار را تبدیل به امری ضروری و طراحان نرم افزار را مستلزم علم آپدیت و کاربردی نموده است.

درین نوشته‌علمی با دقت به نیاز طراحان اپ به علم و تکنولوژی روز عالم وبه مراد همسوسازی علم پباده سازی اپ برنامه نویس ها با متدهای نوین با ارائه 5 نکته کلیدی برای پباده سازی برنامه ماهر با شما هستیم.

استاندارد های ما یحتاج برای پباده سازی اپ اندروید
همان طور که در پیشگفتار نیز اشاره شد هر دانشی برای اینکه بتواند تبدیل به یک عملکر گردد نیاز دارااست به اینکه با تکنولوژی و جدید های فناوری روز جهان تلفیق خواهد شد. این علم در حالتی‌که از استاندارد های جهانی تبعیت نماید می‌تواند تبدیل به یک همت ماهر و در میان المللی گردیده و شیوه جدید ای برای رویش کسب و فعالیت عموم بگشاید. در دنیای فناوری آیتی انفورماتیک و در شاخه پباده سازی نرم‌افزار نیز رعایت استانداردهای روز جهان به پباده سازی برنامه ماهر با دامنه همت بزرگ امداد شایانی می نماید.

استاندارد هایی که به شما امداد می نماید درصد پیروزی برنامه شما تعدادی برابر وضعیت معمولی گردد. به همین خواسته قصد داریم در‌پی مواقعی را که می بایست برای استاندارد سازی اپ نیاز میباشد طراحان پیروز رعایت نمایند برشماریم.

نکته کلیدی 1: سرعت برنامه را بالا ببرید
همان گونه که میدانید؛ زمانی که اپ آغاز به عمل می نماید؛ بایستی یک سری فولدر را برای استارت فعالیت خویش لود نماید. این قضیه سبب ساز نماید شدن سرعت لودینگ نرم افزار می‌گردد که راهکار آن کاهش فولدر ها برای لود میباشد. شاید ندانید البته سرعت اجرای اَپ برای یوزرها از اهمیت بالایی برخوردار‌است. به همین عامل می بایست تا جابب که میتوانید سرعت آغاز به فعالیت نرم‌افزار را ارتقا دهید.

سرعت نرم‌افزار خویش را بالا ببرید

نکته کلیدی 2: از سرورهای پرقدرت به کار گیری نمائید
شاید خیلی ها برای اَپ های جدید ساخت گردیده ی خویش از هاست به کارگیری نمایند. البته بایستی بیان کرد که به کار گیری از یک سرور توانمند منجر می‌گردد سرعت گشوده شدن برنامه شما بسیار بالا برود. همینطور پشتیبانی یک سرور حاذق از نرم‌افزار شما، یاری می نماید تا اَپ گزینه نظرتان بسیار جاری فعالیت نماید و سرعت بالایی در اجرای فرمان العمل ها داشته باشد.

نکته کلیدی 3: سایز فونت مطلوب گزینش فرمایید
بهتر میباشد تا حدی که میتوانید از فونت های گسترده و بولد در نرم‌افزار خویش به کار گیری نکنید. سایز نامناسب فونت و به کار گیری از فونت های بیش تر از حد عظیم دیده خواننده را اذیت می نماید و منجر می گردد تا آنها تخت‌گاز دور و بر اپ شما‌را سوراخ و آنرا از لیست نرم‌افزار های موبایل خویش حذف نمایند.

نکته کلیدی 4: رابط کاربری معمولی تمجید فرمایید
در پباده سازی نرم افزار اندروید بایستی اعتنا داشته باشید که استفاده کننده در اپلیکیشن حس راحتی نماید. به همین خواسته می بایست تا مکان ممکن اخذ داده ها از مخاطب را معدود فرمائید. از جمله از آنان گونه های داده ها غیر ضروری مانند کد پستی و یا این که نشانی دفتر کار را نخواهید و برای تصاحب کردن داده ها حیاتی از آنان، بهتر میباشد از Validation ها به کارگیری نمائید. این عمل منجر می‌گردد فارغ از کوچکترین اشتباه داده ها آیتم نظرتان را اخذ فرمایید.

از رابط کاربری بی آلایش استعمال نمایید

نکته کلیدی 5: از تصاویر در مکان صحیح خویش به کار گیری نمایید
برای موردها مهمی که میخواهید به کاربرانتان نشان دهید؛ احتیاجی به به کارگیری از اِفکت های به هم ریخته و پلوغ و پیچیده وجود ندارد. شایسته ترین روشی که میتوانید با آن مطالب اساسی خویش را اکران دهید استعمال از تصاویر میباشد. بخش اعظمی از یوزرها دیدن تصاویر را به تلاوت متن ترجیح می‌دهند. پس بهتر میباشد شما نیز از این زمان استعمال نمایید و مطالب اصلی خویش را به شایسته ترین صورت اکران دهید. می توانید از ادغام متن و ویدیو به نسبت نیاز خویش در پباده سازی برنامه اندروید به کارگیری فرمائید.

برچسب ها طراحی اپلیکیشن ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 189
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 17
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 84
  • بازدید ماه : 500
  • بازدید سال : 1485
  • بازدید کلی : 7252
  • کدهای اختصاصی