X
تبليغات

تصویر ثابت

انواع اپلیکیشن ها
loading...
YourAds Here YourAds Here

مرجع مقالات طراحي اپليكيشن تخصصی

بازدید : 26
شنبه 22 خرداد 1400 زمان : 10:25

آموزشی

فراگیری مدام از بزرگترین گرفتاری های طراحی اپلیکیشن به حساب می‌آید و همین فرمان موجب گردیده که‌این ایام اشخاص متعددی طرفدار نرم افزار های آموزشی باشند.

می قدرت اظهار‌کرد که به نوعی این ها نقش کتاب های آموزنده را برای یوزرها انجام می‌نمایند و با وجود این نرم افزار های گوشی، فراگیری و یادگیری سهل و آسان خیس از مدام می شود.

اپلیکیشن های آموزشی نظیر فراگیری گویش، یادگرفتن کنکور، عکاسی، آشپزی، جغرافیا و ..از دوست داستنی ترین نرم افزار های آموزشی می‌باشند. با اعتنا به دیجیتالی شدن اکثر وقت ها یادگرفتن ها، این ها بسیار زیاد گزینه اعتنا قرارگرفته اند.
ورزشی و تندرست

گرفتاری های کاری امروزه، بازدارنده از حضور اکثری از ما در باشگاه های ورزشی می شود.

البته شما میتوانید با نصب نرم افزار های ورزشی، کلیه حرکات ورزشی را فارغ از مربی و در خانه جاری ساختن دهید. درین خصوص استعمال از آپ های ورزشی نظیر Fitnet ،Blogilates ،Couch to 5K و… برای محافظت تندرست و تندرستی به شدت توصیه میشود.
نرم افزار های ارتباطی و شبکه‌های‌اجتماعی

آپ های ارتباطی مثل پیام رسان ها و تماس گیرنده ها اهمیت بسیار متعددی در دنیای موبایل های هوشمند دارا‌هستند، چون ما قادر خواهیم بود به یاری آن‌ها تماس برقرار کنیم و یا این که در قالب های گوناگون، پیام های تصویری و متنی برای دوستانمان بفرستیم. از این جهت آپ هایی مانند telegram ،whatsApp ،instagram و… از گونه های اپلیکیشن های ارتباطی میباشد که امروزه به صورت عظیم ای گزینه به کار گیری قرار میگیرند. به اشتراک گذاری خبر ها، تصاویر و کلیپ ها، طرح ریزی برای وعده دیدار ها، ساخت مجموعه ها و صفحه ها متنوع از قابلیت و امکان های این نرم‌افزار ها میباشد.
ابزاری و خدماتی

می قدرت اذعان کرد پر استفاده ترین نرم افزار های ارائه گردیده برای دستگاه های گوشی درین گروه قرار می‌گیرند.

نرم‌افزار هایی مانند ماشین اکانت، لامپ قوه، بارکدخوان، روزنگار، ضبط صدا و همینطور اپلیکیشن های دستکاری تصاویر و تولید افکت بر روی آن‌ها، پخش موسیقی و فیلم و ‌… جزء آپ های ابزاری میباشند.

نرم افزار های درخواست ماشین کرایه ای آنلاین مانند اسنپ، توصیه خوراک، پرداخت آنلاین، اپلیکیشن استورها و… هم در گروه اپ های خدماتی قرار می‌گیرند. کلاً آپ های مجموعه ابزار از تجهیزات مو جود در تلفن همراه به کار گیری می نمایند تا شغل های لازم ما شل خیس و سریع خیس اعمال بدهند.
نرم افزار های بازی

این روز ها بازی های آنلاین طرف داران متعددی را از فی مابین جوان ها و نوجوان ها به خویش جذب نموده است. ولی ناگفته نماند که همین بازی های آنلاین، به غیر از جوان ها، بخش اعظمی از بزرگسالان را نیز به خویش عشق مند نموده است.آپ های بازی در مقام های سنی گوناگون ساخت و در دسترس همگان قرارگرفته میباشد.
راه و روش های داشتن یک نرم افزار

شاید این پرسش برایتان پیش بیاید که پباده سازی این Application ها بوسیله چه افرادی و چه طور شکل می گیرد. مجموعاَ به کلیه فرآیند تشکیل داد، پیاده سازی و به چاپ رساندن اپلیکیشن، پباده سازی نرم افزار گفته میشود. در اینجا ما یحتاج میباشد گفته گردد که برای پباده سازی یک آپ به بخش اعظمی از تخصص ها در کنار هم نیاز خوا‌هیم داشت.

در شرایطی‌که می‌خواهید برای خویش یک آپ ساخت فرمایید، می توانید به یاری نحوه های پایین مالک یک نرم افزار گردید:
اپ نویسی

ایجاد کرد نرم افزار به یاری نرم افزار نویسی، او‌لین راهی میباشد که به ذهن کلیه اشخاص می رسد. این شیوه اولی و دشوارترین راه‌حل ساخت نرم افزار هست. چون ایجاد کرد نرم افزار به امداد اپلیکیشن نویسی برای اشخاص مبتدی و اشخاصی که تجربه ای دراین مورد ندارند، بسیار دشوار و مشقت بار است. البته در صورتی‌که به لهجه نرم افزار نویسی مسلط می باشید، میتوانید به یاری آن استارت به ساخت و ساز آپ کنید.
سفارشی (برون سپاری)

در حالتی که علم کافی برای ساخت‌و‌ساز نرم افزار به یاری اپ نویسی را ندارید، نگران نباشید. شما می توانید آرزوها و طرح ریزی های خویش را به یک نرم افزار نویس گفته و آن با اخذ پول هایی بسته به نوع اپ و ترازو تجهیزات آپ شما، مبادرت به پباده سازی نرم‌افزار های موردنیاز شما می نمایند.
خرید نرم افزار

برخی از وقت ها شما میتوانید با خرید نرم افزار های ساخت‌و‌ساز گردیده به وسیله دیگر افراد، آن را زیر مالکیت خویش در بیاورید. اما این نحوه بیشتر در شرکتهای بلندمرتبه حادثه می‌ افتد. در‌این طریق فرد یا این که کمپانی با پرداخت پولی رقم خورده به وسیله صاحب Application ، آن را خریداری و زیر مالکیت خویش قرار میدهد.

برچسب ها طراحی اپلیکیشن ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 189
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 96
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 163
  • بازدید ماه : 579
  • بازدید سال : 1564
  • بازدید کلی : 7331
  • کدهای اختصاصی