سالهاست که با پیشرفت و هوشمند شدن طراحی اپلیکیشن همراه ها اکثری از عموم دنیا علاوه بر وبسایت های اینترنتی با گونه های نرم افزار های تلفن همراه های اندروید و یا این که آیفون راز و فعالیت داراهستند. به همین جهت پباده سازی نرم افزار گوشی امروزه همچون طراحی وب اینترنتی اهمیت داراست و رونق روزافزون پباده سازی و ارتقا توصیه ایجاد کرد نرم افزار تلفن همراه بوسیله دوستداران و یا این که مدیران شرکتهای به شرکت ها پباده سازی نرم افزار های تلفن همراه خویش نشانه دهنده اهمیت این موضوع میباشد.
یک نرم افزار گوشی (mobile app) نرمافزار یا این که قابل انعطاف افزاری میباشد که جهت جاری ساختن بر روی تلفن همراه های تلفن همراه پباده سازی گردیده است. ولی همان گونه که میدانید همچون دنیای کامپیوترها سیستم استدلال های مختلفی تا به امروز برای تلفن همراه ها عرضه گردیده مثلا اندروید، IOS ، ویندوز فون و ... که درین در میان سیستم دلیل اندروید (Android) که بوسیله کمپانی گوگل ساخته و عرضه گردیده یکی پرطرفدارترین و شایسته ترین سیستم های ادله تلفن همراه میباشد و اینک بیشتر نرم افزار های گوشی نیز برای این سیستم پباده سازی و اپلیکیشن نویسی میشوند. اما درجه دوم نیز به سیستم ادله IOS کمپانی اپل وابستگی داراست که بر روی گوشی های ایجاد کرد این مجموعه به اسم IPHONE نصب و استعمال میشود.
البته پباده سازی نرم افزار های تلفن همراه فعالیت چندان سادگی وجود ندارد. هم از دید فنی و هم از دید جذب یوزرها. به حافظه داشته باشید که هر چه یک طراح و نرم افزار نویس نرم افزار تلفن همراه مخاطبان و یوزرها بیشتری را جذب نماید، غالب خیس میباشد. از این رو اصول پباده سازی نرم افزار های تلفن همراه می بایست به وسیله عده ای که دراین مورد عمل داراهستند، به توجه رعایت گردد. این اصول مشتمل بر تعدادی نکات و مواقعی میباشند که هر نرمافزار نویس و طراح یک نرم افزار اندروید و یا این که IOS می بایست بداند و آنهارا به اعتنا رعایت نماید.
به حافظه داشته باشید که ایجاد کرد نرم افزار تلفن همراه یک دانش و بلکه هنری میباشد که قواعد و اصول خاص خویش را دارااست که بایستی این قواعد در حیث گرفته شوند. در اینجا جهت شناخت شما خوانندگان گرامی و طرفداران بهاین مباحث، نکات مورد نیاز در این مورد را به شما معرفی میکنیم:
- داشتن یک طرح مشخص و معلوم:
اینکه در صدر طرح کلی اپ متبوع خویش به یار رنگ ها، فونت ها، تیترها، عکس ها، محل منوها، فرم ها و بقیه قسمت های نرم افزار گوشی شما چهطور بایستی در صفحه های و قسمت های آن قرار بگیرند را از نخست در طرح نخستین (Layout) بایستی به توجه معلوم خواهد شد.