هیچ لهجه طراحی اپلیکیشن فارغ از عیب و گونه های وجود ندارد، به این ترتیب برای گزینش آن شتاب نکنید و نگاهی به معایب آن نیز داشته باشید.
کاتلین هنوز جاوا وجود ندارد :
اگرچه کاتلین شباهت بخش اعظمی به گویش جاوا داراست البته تقاوت های اصلی در هسته آن دو نیز وجود داراست. براین اساس برنامه نویس ها سوای یادگیری پیش نیازهای Kotlin حاذق به عمل با آن نیستند. علاوه براین در صورتیکه قصد دارید از این به آنگاه برای گسترش نرم افزار های گوشی از لهجه کاتلین به کارگیری فرمائید بایستی هزینه و هنگامی را برای فراگیری کاتلین به نیروی کار خویش صرف فرمایید.
نوسان در سرعت فرایند کامپایل :
در برخی مورد ها مانند بنا های رو به بالا (Incremental Builds) سرعت Kotlin به مراتب بهتر از جاوا میباشد البته در موضوع بنا های پاک و روشن جاوا کلام اولیه را میزند.
کمبود نیروی کارشناس :
بعداز کنفرانس I/O که گوگل حمایت خویش از کاتلین را به طور قانونی خاطرنشان کرد، شرکت ها با ایراد کمبود نرمافزار نویس کاتلین مواجه شدند. در طرف دیگر برنامه نویس ها جاوا به وفور و به راحتی در بازار فعالیت پیدا میگردند.
چرا کاتلین؟
همان طور که مشاهده کردید سختی ها محکمی برای به کارگیری کاتلین به مکان جاوا در راز منش بسط دهندگان نرم افزار های گوشی یا این که دسکتاپ نیست. البته در شرایطی که هنوز هم از جاوا برای گسترش نرم افزار های اندروید به کارگیری میکنید، نگران آینده نباشید به دلیل آن که گوگل قویا پیمان تکثیر بروز رسانی و آپ دیت ابزارها و کادر ورک های آن در آینده را داده میباشد.
علاوه بر این میتوانید با خاطر ریلکس لهجه کاتلین را نیز به پروژه های قابل انعطاف افزاری خویش اضافه نمایید، به دلیل آن که گوگل حمایت تمامی جانبه ای از کاتلین در آینده را مدنظر دارااست. در پیوند تحت میتوانید راهنمای قانونی گوگل در رابطه گسترش نرم افزار های اندروید از روش لهجه Kotlin را مطالعه کنید.